FAQ -Frequently Asked Questions

Wat zijn de tijden van het inchecken en uitchecken?

Inchecken bij Coco's Buitenhuisje kan van 15.00 - 17.00 uur. Later inchecken kan ook, maar geef het dan even door aan Bospark De Vossenberg. Uitchecken is uiterlijk om 10.00 uur, zondag om 11.00 uur,

Kan ik eerder inchecken of uitchecken?

Je kunt altijd even contact opnemen met Bospark De Vossenberg met de vraag of je eerder kunt inchecken. Als je later wilt uitchecken, kun je contact met ons opnemen. Afhankelijk van de eventuele boeking op de dag van vertrek, is het soms mogelijk om later uit te checken.

Wat is het adres van Coco's Buitenhuisje

Coco's Buitenhuisje staat op Bospark De Vossenberg. Adres; Groenelaantje 25 (8072 DS) in Nunspeet.

Met hoeveel personen kan ik overnachten bij Coco's Buitenhuisje?

Coco's buitenhuisje heeft een slaapkamer met een tweepersoons-hoogslaper. In de woonkamer staat een slaapbank, die uitgeklapt kan worden tot bed. Een kinderbed en stoel kunnen bij het verblijf geboekt worden. Een comfortabel verblijf heb je met 2 volwassenen en 1 kind. 

Waar kan ik boodschappen doen in de buurt?

Supermarkten Albert Heijn en Lidl bevinden zich op 15 minuten rijdafstand. Verse broodjes voor het ontbijt kunnen bij het Bospark besteld worden via de Broodservice. Houd je van BBQ-en? Kijk dan ook even naar de BBQ-service die het Bospark biedt. Bezoek voor meer informatie de website van Bospark De Vossenberg.

Is linnen bij de prijs inbegrepen?

Ja, linnen is inbegrepen in de prijs. Het bed is bij aankomst uiteraard al opgemaakt. Verder ontvang je bad- en keukenlinnen.

Kan ik Coco's Buitenhuisje ook boeken als shootlocatie?

Coco's Buitenhuisje is ook -in overleg- te boeken als shootlocatie. Neem hierover telefonisch of per mail contact op.

Wordt Coco's Buitenhuisje tijdens mijn verblijf schoongemaakt?

Nee, het huisje wordt tussentijds niet schoongemaakt. Vind je dat wel prettig, overleg dan even met de receptie van Bospark De Vossenberg.

Staat het huisje vrijstaand in de bossen?

Het huisje bevindt zich op een kleinschalig bospark en wordt daarmee naast prachtige oude eiken en parasoldennen, ook omringd door andere huisje. Door de ligging van de tuin en de omheining is er voldoende privacy.

Kan ik parkeren bij Coco's Buitenhuisje?

Ja, Coco heeft een eigen parkeerplaats naast het huisje. Je kunt hier kosteloos de auto parkeren.