OMGEVING

Nunspeet

 

Door de ligging op zowel de Veluwe als aan het Veluwemeer staat de gemeente Nunspeet bekend om haar grote diversiteit in flora en fauna.


Prachtige bossen met oude bomen, heidevelden, vogelrijke gebieden aan het water, zandverstuiving Hulshorsterzand en de Zandenplas. In het hart van de Veluwe is het allemaal te vinden.
 
Nunspeet is samen met Elspeet en Vierhouten de ideale uitvalbasis om in de regio te wandelen, fietsen en zwemmen. Elspeet is gelegen in een omgeving met bossen, heidevelden en weidegebieden. Vierhouten is de idyllische culinaire parel van de Veluwe en volledig omgeven door bossen en heidevelden. 

Ga jij wandelen of fietsen in de regio? Surfen op het veluwemeer? Of ga je als een echte avonturier wildspotten en op zoek naar The Big Five?


De Zandenplas

 

Op korte loopafstand gelegen van Coco's Buitenhuisje vind je  Recreatiemeer De Zandenplas. Omgeven door groene naaldbomen vind je een fijn zandstrand en een strandpaviljoen. Een ideale plek voor een dagje uit. Veluwemeer


Coco's Buitenhuisje ligt op 10 minuten rijden van
Het Veluwemeer 
Langs het Veluwemeer bevinden zich voldoende mogelijkheden voor water- en strandrecreatie. Zo kun je er zwemmen, varen, vissen en surfen op een apart surfstrand. Het recreatiegebied Strand Horst, tussen Harderwijk en Ermelo, geldt als één van de beste surflocaties van Nederland.  


Golfbaan Het Rijk van Nunspeet 


Volgens vele de mooiste golfbaan van de Veluwe.
gelegen op een oud landgoed waar vijvertjes, zandverstuivingen en vliegdennen zorgen voor mooie uitzichten op de 27-holes bosbaan.