EEN UNIEKE HIDEAWAY

Coco's buitenhuisje is meer dan een Tiny House. Het geeft je een gevoel van thuiskomen. De warme kleuren in het interieur zijn geïnspireerd op de Veluwe in de herfst. Het huisje bestaat grotendeels uit ramen, waardoor je binnen ook het gevoel van buiten ervaart. De slaapkamer is uitgerust met een queensize hoogslaper die beschikt over het luxe Emma matras. In de badkamer vind je een douche, wastafel, spiegelverwarming en toilet. Daarnaast heeft het huisje een complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, waterkoker en espressobar. 


Coco's buitenhuisje heeft een tuin met parkeerplaats. 

* Coco's tip

Ik vind het heerlijk om een tuin BBQ te organiseren met goede wijn en fijn gezelschap.

LOCATIE

Coco's Buitenhuisje bevindt zich op Bospark De Vossenberg in Nunspeet. Het Bospark is een kleinschalig park omringd door prachtige oude eiken en wuivende parasoldennen. De sfeer die er heerst is prettig en gemoedelijk.
 
Op het Bospark is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook kun je de auto direct naast Coco's Buitenhuisje parkeren. Kom je met het OV? Het Bospark ligt op 15 minuten loopafstand van treinstation Nunspeet. 

Bospark De Vossenberg biedt diverse speelfaciliteiten aan. Zo is er is een tennishal, een jeu de boulesbaan en ook is er voor kinderen genoeg vertier. 

Supermarkten Albert Heijn en Lidl bevinden zich op 15 minuten loopafstand. Verse broodjes voor het ontbijt kunnen bij het Bospark besteld worden via de Broodservice. Houd je van BBQ-en? Kijk dan ook even naar de BBQ-service die het Bospark biedt. Bezoek voor meer informatie de website van Bospark De Vossenberg.

 

* Coco's tip:

De zondag starten met het slaan van een balletje om vervolgens te genieten van een koffietje in de tuin van Coco's buitenhuisje.


Queensize bed

Badkamer

Keuken

Espressobar

Wifi

Wifi

Gratis parkeren

Huisdieren niet toegestaan

Handdoeken

Combimagnetron

Eind schoonmaak

BBQ

Tennis

Niet roken